Előadások

Az Előadások kategóriában olyan videókat tekinthetnek meg, amelyek Dr. Miroljub Petrović beszámolóit tartalmazzák. Sok helyen fellépett, ahol nagy tömegeknek beszélt az egészséges életről és arról, hogyan lehet elkerülni a betegségeket.  Több témát is feldolgozott.  A doktor úr Intézetünk alapítója, igazgatója. Ismerjék meg Dr. Miroljub Petrovićet, aki hosszú éveket töltött különböző egyetemeken, hogy tanulmányozza és feltérképezze azt, amiről előadásaiban beszél.

Dr. Miroljub Petrović előadást tartott arról, hogyan lehet megőrizni egészségünket, mit kell tenni azért, hogy elkerüljük a betegségeket. Egyszerű megoldásokat kínál fel, amelyeket mindenki betarthat. Tudományosan alátámasztja, hogy mi egészséges és mi nem. Bebizonyítja, hogy az ember igenis megfiatalodhat! Hallgassák figyelmesen a doktor tanácsait és ne bízzák egészségüket a véletlenre. Tegyenek egészségükért!

Dr. Miroljub Petrović előadást tartott arról, hogyan kezeljük a stresszt. Mindenki számára ismert fogalom a stressz. De hogyan lehet elkerülni azt? Hogyan lehet megelőzni a stresszhelyzeteket? A doktor úr több megoldásról is beszél, amelyeket érdemes figyelembe venni. A stressz igen veszélyes tényezője életünknek. Hallgassuk meg, hogyan szabadulhatunk meg tőle!