Rólunk

A Természetgyógyászati Intézetünk csak egy része a The Center for Natural Studies (CNS) egyetemének. Székhelyünk az Egyesült Amerikai Államok. Célunk, hogy megfelelő tudást és egyéb szolgáltatásokat nyújtsunk a megalapozott természeti törvényekkel összhangban. Hisszük, hogy a felajánlott program lehetővé teszi az érdekelődők számára, hogy megismerjék és elsajátítsák azokat az elveket és technikákat, amelyek ösztönzik a teljes emberi lény fejlődését – testet, elmét és szellemet. Tervünk az, hogy állandóan növekvő egészségügyi dolgozók és munkatársak hálózatát hozzuk létre, akik a lehető legjobb oktatást biztosítják az érdeklődőknek.

The Center for Natural Studies 2004-ben alakult Kaliforniában, pontosabban Sacramentóban, USA. 2008 végén pedig megkezdődött Természetgyógyászati Intézetünk (TgyI) alapjainak megtervezése. Mivel a XXI. század robbanásszerű érdeklődést mutat a természetes gyógyítás iránt, a TgyI létrehozása csak válasz erre az igényre.

Kiváló minőségű oktatási anyagokat és módszereket választottunk ki a világ legjobb orvostudományi szakembereivel együttműködve, mindannyian a diákok és az érdekeltek igényeinek megfelelő minőségi megközelítés céljával. A CNS a saját képviseleteivel, – szinte az összes volt Jugoszlávia országaiban – vezető intézetté fejlődött ki a Balkánon, amely az egészséges életminőséget tartja szem előtt. A világ legjobb orvosi szakembereinek tucatnyi könyve és videója megjelent szerb nyelven (immár magyarul is), és a minőségi kiadások listája folyamatosan frissül az új gyógyászat terén tett felfedezéseknek megfelelően.

Törekszünk arra, hogy a modern korszakot követő technológiai fejlődésnek megfeleljünk, hogy kiterjesszük a jobb minőségű oktatás módszereit, és lehetővé tegyük a hozzáférést az orvosi ellátáshoz kapcsolódó legfontosabb információkhoz. A legnagyobb kihívásokkal is szembe kerülünk, amelyeket szaktudásunkkal sikeresen megoldunk. Magasfokú képzettségünk hozzásegít minket a várt és látványos eredményekhez.